14 Eylül 2015 Pazartesi

HAFTA SONU GRATİS ALIŞVERİŞİ DEMEK AYIP OLUR “ÇILGINLIĞI” !!!



Gratis birçoğumuzun olduğu gibi benimde favorilerimden. En küçük mağazasında birkaç saat geçirebilirim. Hele yanımda bu konuda anlaşabileceğim biri varsa, iyi bir satış danışmanına denk gelmişsem sonuç cüzdan için korkunç benim için göz kamaştırıcı.

Hafta sonu kızımın güzel kokan şampuan isteği ile içeriği temiz bir şeyler bakalım diye girdik;

The Balm’ın yeni mat rujlarını merak ediyordum ama tamamen unutmuştum. Satış danışmanı yeteneği devreye girdi, Hemen bir karıştırma araştırmadan sonra pembişlerin pembişi  SENTIMENTAL’ de karar kıldım.

Yan standda Wet’n Wild farları şöyle bir elden geçirirken BRULEE Tekli far almadan geçemedim. Her işe yarayan bu far benim de vazgeçilmezlerimden.

Bu ara merak saldığım saç bakımı için methini duyduğum URBAN NATURALS ARGAN YAĞI’nı da indirimde bulmuşken denemeye karar verdim.

Asıl amacımız olan Kuzucuğuma güzel kokulu şampuan ararken yine pek şeker satış danışmanımızın önerisi ile OTACI NATURWAY SARIMSAKLI BİTKİSEL ŞAMPUAN J da karar kıldık. Güzel kokulu  şampuan  isteğimizi  Sarımsaklı şampuanla sonuçlandırmamız pek manidar oldu ama her ne kadar üzerinde kokusuz yazsada kokusu gerçekten muhteşemdi, sarımsak kokusundan eser yoktu. İçeriğinin de başarılı olduğunu görünce denemeye karar verdik.





Mini paketli maskelerden de birkaç model denemelik yerini aldı sepetimizde, bu ara kafayı taktığım gözenek mevzusundan dolayı CETTUA Pore Control Facial Mask, PUREDERM CO2 Therapy Skin Revival  Treatment (özellikle bunu çok merak ediyorum),  BOTANİCAL CHOICE Clean + Bright Oxygen Bubble Mask şeftali kokulusundan daha önce denenmiş ve memnun kalınmış olduğu için 3 adet (3X2 kullanımlık) alınarak bu standdan ayrılabildik,






Her Gratis alışverişinin ayrılmaz parçası minik BENRİ Islak mendillerden (ben özellikle küçük çantalarda bunları tercih ediyorum) aldıktan sonra,
Yumuşacık ve köpük köpük yıkanmayı seven kızıma bir de mavi eldiven lif alarak tamamladık derken kasada indirime giren ürünlere yakalandık.

UNI markasının ürünlerini genelde seviyorum.  İndirimdeki bu eye diskleri  (kayısı yağlı) seyahatlerde kullanmak için aldım, her ne kadar adı eye disk olsa da ben tüm makyaj temizliğinde kullanmayı düşünüyorum.

Yine kasa indirimlerinde bir de Gosh BEYOND REAL LENGHT’N VOLUME  Rimel vardı ama kendisini denemeden ve açmadan kaldırdım.  (hatta nasıl bir kararlılıksa zavallıya fotoğraf karesinde bile yer vermemişim) Fazla dayanamaz denerim eminim. Kullandığım rimelden çok memnunum bunu da tamamen satış danışmanının önerisi ile aldım. Elimdeki bitmeden denemeyi düşünmüyorum. Bakalım ne çıkacak merakla bekliyorum ????


2 yorum :

  1. Pore control face maske kullandım hayatımda böyle bi maske görmediö bir günde yüzümü bebekk gibi yaptı ya şoktayımmmm ��

    YanıtlaSil
  2. Sevindim gerçekten güzel bir maske 🖒

    YanıtlaSil